سئو محلی (لوکال سئو) چیست و تکنیک های آن

  1. خانه
  2. بلوویرا بلاگ
  3. سئو محلی (لوکال سئو) چیست و تکنیک های آن
سئو محلی (لوکال سئو) چیست و تکنیک های آن

اکنون که برای خرید و بهره‌مندی از خدمات یا مطالعه هر نوع محتوا، افراد به‌صورت مستقیم به گوگل مراجعه می‌کنند، تعدادی از کسب‌وکارها هنوز هم خدمات خود را به‌صورت حضوری ارائه می‌دهند. به عبارت دیگر، برای استفاده از خدمات یا خرید محصول از این کسب‌وکارها، کاربران می‌بایست آدرس دقیق آنها را پیدا کنند. از سال ۲۰۱۴، با تأکید گوگل بر مفهوم “سئوی محلی“، کسب‌وکارهای کوچک و مشاغل محلی نیز قادرند در نتایج جستجوی گوگل ظاهر شده و در نتیجه، مشتریان جدید جذب کنند.

لوکال سئو یا سئوی محلی چیست؟

پیش از اینکه توضیحی را دربارهٔ مفهوم سئوی محلی ارائه دهیم، ضروری است با سه مفهوم و اصطلاح زیر آشنا شوید:

۱. کسب‌وکارهای محلی:
همه کسب‌وکارهایی که در یک ناحیه جغرافیایی خاص محصولات یا خدماتی ارائه می‌دهند. این کسب‌وکارها دارای یک مکان فیزیکی در آن ناحیه هستند تا بتوانند به مشتریان خدماتی فراهم کنند، از جمله آرایشگاه، رستوران، تعمیرگاه، آموزشگاه، باشگاه، مطب پزشکان، لوله‌کشی، تعمیرات لوازم خانگی و…

۲. جست‌وجوگران محلی:
افرادی که از گوگل برای یافتن کسب‌وکارهای محلی استفاده می‌کنند. این افراد در عبارت‌های جستجوی خود مکان خاصی را مشخص می‌کنند؛ مانند “باشگاه بدنسازی ولنجک”، “دندان‌پزشکی اصفهان”، “بهترین رستوران‌های شمال تهران” و…

۳. نتایج جست‌وجوی محلی:
زمانی که جست‌وجوگر محلی یک عبارت را جستجو می‌کند، یک سری نتایج بر اساس همان محله به نمایش درآمده و به آنها “نتایج جست‌وجوی محلی” گفته می‌شود. الگوریتم‌های گوگل سعی می‌کنند نتایج به طور کلی با موقعیت مکانی جست‌وجوگر مرتبط باشند.

حالا فرض کنید شما در منطقه‌ای از استان تهران هستید و برای ناهار ظهر تصمیم به سفارش غذا از یک رستوران می‌گیرید. اگرچه ممکن است حوصله تماس با 118 و گرفتن شماره رستوران‌های اطراف را نداشته باشید، اما به گوگل مراجعه کرده و عبارت “خرید پیتزا از رستوران” یا “خرید پیتزا از رستوران در تهران” را جستجو کنید. در این حالت، گوگل با استفاده از داده‌های گسترده‌ای که از شما دارد، ابتدا محل شما را در نظر می‌گیرد و سپس نتایج مرتبط با سئوی محلی را به شما نمایش می‌دهد.

سئو محلی یا لوکال سئو به عنوان یک استراتژی بهینه‌سازی موتور جستجو طراحی شده است که به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا در نتایج جستجوی محلی گوگل بیشتر دیده شوند. این استراتژی به ویژه برای کسب‌وکارهای فیزیکی یا ارائه دهندگان خدمات در یک منطقه جغرافیایی خاص اثربخش است.

در دوران اولیهٔ تاریخچه اینترنت، تعداد سایت‌ها محدود بود و یافتن اطلاعات در میان آنها نسبتاً آسان بود. اما با گسترش اینترنت، موتورهای جستجو به وجود آمدند تا کاربران را در یافتن سایت‌های مورد نظر خود یاری نمایند. هنگام وارد کردن یک عبارت جستجویی در موتور گوگل، این موتور سایت‌هایی را نمایش می‌دهد که شامل کلمات کلیدی موجود در عبارت جستجو شده هستند. در حال حاضر، گوگل با بررسی صدها فاکتور داخلی و خارجی وب‌سایت، اطمینان حاصل می‌کند که محتوای سایت با عبارت جستجو شده توسط کاربران هماهنگ باشد.

پس از تجزیه و تحلیل رفتار کاربران از طریق میلیاردها جستجو، گوگل متوجه شد که افراد به کسب‌وکارهای محلی نیاز دارند که به منطقهٔ زندگی خود ارتباط داشته باشند. بنابراین، الگوریتم جستجوی محلی گوگل در زمان جستجوی یک کلمه کلیدی محلی، موقعیت جغرافیایی کاربر را در نظر می‌گیرد و نتایج را در یک نقشه به نمایش می‌گذارد. حتی اگر کاربر نام شهر مورد نظر خود را وارد نکند و از عبارت “نزدیک من” استفاده کند، الگوریتم همچنان کار خود را انجام می‌دهد. از آنجایی که گوگل بسیار هوشمند است، حتی بدون نیاز به این عبارت‌ها، بر اساس موقعیت مکانی شما، نتایج را نمایش می‌دهد.

تفاوت سئو با سئو محلی

سئوی محلی به عنوان یک زیرشاخه حیاتی از سئو مطرح است، که دو اصلیت در آن تفاوت اساسی دارند: پارامترهای موثر در رتبه‌بندی و کیوردهای انتخابی برای بهینه‌سازی.

در سئوی محلی، عواملی همچون افزودن نقشه گوگل و بازخوردهای آنلاین کاربران بر روی رتبه‌بندی نتایج جست‌وجو تأثیر گذارند. اما در سئو، لینک‌های دریافتی از سایت‌های معتبر به سایت اهمیت بیشتری می‌دهد.

به‌طور خاص، در لوکال سئو، هدف اصلی به دست آوردن رتبه مناسب در نتایج جست‌وجوی محلی است؛ به همین دلیل سایت برای عبارات مرتبط با مکان بهینه می‌شود. به عبارت دیگر، به جای استفاده از “دندان‌پزشکی خوب”، از عباراتی همچون “دندان‌پزشکی خوب در شمال تهران” استفاده می‌شود.

برای هر کسب‌وکاری که محصولات یا خدمات خود را در یک منطقه خاص ارائه می‌دهد، لوکال سئو به عنوان یک سرمایه‌گذاری کم هزینه، با بازده بالا و اجتناب‌ناپذیر مطرح است.

به عنوان مثال، اگر شخصی در گوگل عبارت “بهترین شرکت سئو” را جستجو کند، با نتایج کلی مواجه می‌شود. اما اگر همان عبارت را به “بهترین شرکت سئو در تهران” تغییر دهد، تنها نتایج محلی (در تهران) به او نمایش داده می‌شود. در این حالت، گوگل درک می‌کند که هدف کاربر یافتن سایت‌های فعال در تهران است و با ارائه نتایج متناسب با این منطقه، تجربه بهتری از جستجو را ارائه می‌دهد.

دلایل اهمیت سئو محلی (local seo) برای کسب‌و‌کارها

قبل از اینکه کسب‌وکار خود را به دنیای وب وارد کنید، باید با رقبای منطقهٔ خود رقابت کنید و دغدغه داشته باشید که همه اهالی محل فقط مشتری شما باشند. رقابت و جذب مشتری در دنیای آنلاین بسیار پیچیده‌تر از سابق است و به ۱ یا ۲ رقیب محدود نمی‌شود.

مشتریان بالقوه شما هنگامی که عبارتی را در گوگل جستجو می‌کنند، با تعداد زیادی صفحه با عنوان‌های متنوع روبرو می‌شوند. در چنین شرایطی، بهتر است روی لوکال سئوی سایت خود سرمایه‌گذاری کنید.

در گذشته، برای یافتن بهترین فروشگاه‌ها و کسب‌وکارهای خدماتی در محلهٔ خود، از پرسیدن از دیگران استفاده می‌کردیم. به‌عنوان مثال، وقتی به یک شهر دیگر می‌رفتیم، از ساکنان همان شهر سوال می‌کردیم تا بهترین رستوران، هتل، و فروشگاه‌های صنایع دستی را پیدا کنیم.

حتی در مناطق خاصی مانند نیاوران تهران و مهرشهر کرج، تراکت‌های زیبا و رنگارنگ هفتگی در خانه‌ها انداخته می‌شدند. در این تراکت‌ها، تمام فروشگاه‌ها و کسب‌وکارهای یک منطقه در یک جا معرفی می‌شدند.

این نشان می‌دهد که اهمیت جذب مشتریان محلی روزبه روز بیشتر شده است، چراکه اکنون مردم هر چیزی را در گوگل جستجو می‌کنند، از تهیهٔ نیمرو بدون روغن گرفته تا دندان‌پزشکی‌های نیاوران!

نمایش نتایج بر اساس موقعیت مکانی، یکی از خدمات حیاتی گوگل به کسب‌وکارهاست؛ چراکه جست‌وجوهای محلی، مشتریان بالقوهٔ زیادی را جلب کرده است.

جست‌وجوگر محلی به دنبال خدماتی است که در یک منطقهٔ خاص قابل دسترسی باشند، زیرا نزدیکی به مکان و صرفه‌جویی در وقت برای او مهم است. به همین دلیل، نام منطقه را در عبارت خود جای می‌دهد تا به گوگل یادآوری کند که به هرچیزی نیاز ندارد.

اگر شما به‌عنوان ارائه‌دهندهٔ خدمات موردنیاز او، به او معرفی شوید، فرصت جذب او بسیار بیشتر خواهد بود. از طرفی، چنین فردی احتمال استفاده از خدمات شما را دارد و این امر شانس کسب سود از او را افزایش می‌دهد.

نگاهی به آمار و اعداد معتبر، به شما خواهد نشان داد که چرا لازم است سئوی محلی را جدی بگیرید:

  • ۹۲ درصد از جست‌وجوگران، کسب‌وکارهایی را که در صفحهٔ اول نتایج جستجوی محلی قرار دارند، انتخاب می‌کنند.
  •  ۴۶ درصد از کل جست‌وجوهای گوگل لوکال اینتنت یا مکان‌محور هستند.
  •  ۸۸ درصد از جست‌وجوگران محلی، ظرف یک روز به فروشگاه مراجعه یا تماس می‌گیرند.
  •  ۷۸ درصد از جست‌وجوهای محلی به خرید آفلاین (حضوری) منجر می‌شود.
  •  ۹۷ درصد افراد برای کسب اطلاعات بیشتر دربارهٔ کسب‌وکارهای اطرافشان، در گوگل سرچ می‌کنند.
  •  ۲۹ درصد از تمام صفحات نتایج جست‌وجوی گوگل (SERP)، یک لوکال پک دارند.
  •  ۸۲ درصد از جست‌وجوگران محلی، نظرات آنلاین کسب‌وکارها را مطالعه کرده و قبل از تصمیم‌گیری، میانگیناً ۱۴ دقیقه را صرف این کار می‌کنند.

خلاصه‌اش این است که اگر می‌خواهید جست‌وجوگران محلی به‌راحتی و سریع‌تر، کسب‌وکار شما را در گوگل پیدا کنند، سئوی محلی را به‌جدی بگیرید.

تکنیک ها و آموزش سئو محلی

ثبت مکان کسب و کار در گوگل مپ

اولین گام مهم برای بهبود سئوی محلی، ثبت مکان کسب‌وکار شما در لوکال پک گوگل است. لوکال پک، ترکیبی از چند نتیجه برتر که همراه با نقشهٔ گوگل نمایش داده می‌شوند، است و معمولاً در بخش بالای نتایج جستجوی ارگانیک برای جست‌وجوهای محلی قابل مشاهده است.

وقتی که کاربر جست‌وجویی مرتبط به مکانی انجام می‌دهد، گوگل به طور معمول سه نتیجهٔ برتر را به همراه نقشه به صورت یک پکیج نمایش می‌دهد و بیش از ۴۲ درصد از افراد روی یکی از این نتایج لوکال پک کلیک می‌کنند.

لذا، اهمیت دارد که اطمینان حاصل کنید که کسب‌وکار شما نیز در این پکیج‌ها در جست‌وجوهای مرتبط قرار بگیرد.

این مرحله با ثبت کسب‌وکار در Google My Business قابل انجام است. اما با توجه به مختلف بودن ماهیت کسب‌وکارها در ایران، این ابزار در این کشور قابل دسترسی نمی‌باشد. به جای آن، می‌توانید کسب‌وکارتان را در گوگل مپ ثبت کنید.

این ثبت‌نام نام، آدرس، شماره‌تلفن، عکس‌های محیط کسب‌وکار، لینک به سایت، صفحهٔ شبکه‌های اجتماعی و ساعات کاری را به گوگل ارائه می‌دهد و آن را به صورت یکپارچه به مخاطبان نمایش می‌دهد.

ضمناً حواستان باشد که نام، آدرس، و شماره‌تلفن باید در تمام پلتفرم‌ها، وب‌سایت‌ها و هر جایی که از آن استفاده می‌کنید، یکسان باشند. در غیر این صورت، گوگل ممکن است در پیدا کردن اطلاعات محلی شما گیج شود و بهینه‌سازی محلی به نتایج مطلوب نخواهد انجامید.

حتماً نقشه گوگل را به سایت خود اضافه کنید. این می‌تواند یک صفحهٔ جداگانه در سایت یا قسمتی در صفحهٔ «درباره ما» باشد. گوگل معمولاً نتایج لوکال پک را در بالای صفحه نمایش می‌دهد، اما این به معنای این نیست که بازدیدکنندگان شما را بتواند گول بزند! وجود در لوکال مپ تنها بخشی از داستان است و شما باید وب‌سایت خود را نیز برای چنین جست‌وجوهایی بهینه کنید.

تهیهٔ لیستی از کلمات کلیدی با اینتنت محلی

اصطلاح اینتنت به همان هدف یا اهداف پنهانی اشاره دارد که در پشت هر جست‌وجوی انجام شده وجود دارد.

زیرا برای جلب جست‌وجوگران محلی، موظف به یافتن کلمات کلیدی با اینتنت یافتن خدمات کسب‌وکارهای محلی هستیم؛ به عنوان مثال، “دندان‌پزشکی در زعفرانیه”، “رستوران‌های ولیعصر” یا “کبابی تجریش”.

بنابراین، همانند بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو، سئوی محلی نیز با تهیه لیستی از عبارات کلیدی آغاز می‌شود؛ عباراتی که کاربران برای یافتن کسب‌وکارهایی مانند شما در گوگل جستجو می‌کنند.

در این فرآیند، با ایجاد محتوای مناسب برای هر عبارت کلیدی، به عنوان بهترین نتیجه به نمایش گذاشته می‌شویم.

این کلمات کلیدی معمولاً از یک الگوی مشابه پیروی می‌کنند: نوع کسب‌وکار + نام شهر (استان یا محله).

در گذشته، قبل از اینکه به گوگل وارد شویم، از دیگران می‌پرسیدیم که رستوران خوبی در تجریش می‌شناسند یا دندان‌پزشک خوبی در ولیعصر معرفی کنند.حالا همین الگو را در جستجوی گوگل اجرا می‌کنیم:

“بهترین رستوران در تجریش”

“دندان‌پزشکی در ولیعصر”

“رستوران‌های شیراز”

اگر لیستی از کلمات کلیدی برای سئو داشته باشید، با استفاده از این الگو می‌توانید کیوردهای لازم برای سئوی محلی را ایجاد کنید یا کلمات با اینتنت محلی را تفکیک کنید.

اگر لیستی ندارید، می‌توانید این چهار گام را انجام دهید:

1. با یک جلسه فکری شروع کنید: بر اساس خدمات ارائه شده و ویژگی‌های مهم برای مشتریان، عبارات کلیدی حدس بزنید. به عنوان مثال، برای رستوران در تجریش:

– رستوران در تجریش
– بهترین رستوران‌های منطقه ۱
– خرید کباب در تجریش
– رستوران‌های دنج شمال تهران
– رستوران شبانه‌روزی تهران
– رستوران سنتی تجریش
– رستوران شیک در تجریش

2. به دنبال پیشنهادات گوگل بروید: در مرحله دوم، برای تکمیل لیست، به بخش “جستجوهای مرتبط” در گوگل مراجعه کنید. کلمات کلیدی پیشنهادی این بخش، مرتبط‌ترین و محبوب‌ترین کلمات کلیدی بر اساس جستجوهای کاربران هستند.

3. استفاده از ابزارهای کیورد ریسرچ: در مرحلهٔ سوم، از ابزارهایی مانند گوگل کیورد پلنر، گوگل ترندز، کیورد تول و… استفاده کنید. این ابزارها اطلاعاتی مانند:

– میزان رقابت در هر کلمه کلیدی
– حجم جست‌وجوی کلمه کلیدی
– کلمات کلیدی تعاملی و پربازدید
– اینتنت‌های جست‌وجو

را ارائه می‌دهند.

متاسفانه لوکیشن کیورد پلنر برای ایران در دسترس نیست، اما اگر در کشور دیگری هستید، می‌توانید بر اساس لوکیشن دقیق شهر کلمات کلیدی را پیدا کنید.

4. مرتب‌سازی لیست: در نهایت، لیست کلمات کلیدی محلی را بر اساس حجم جست‌وجو، میزان رقابت، نیازهای شما و پارامترهای مهم دیگر مرتب کنید.

بیشتر بخوانید: معرفی الگوریتم های گوگل

استفاده از اسکیمای لوکال بیزنس

اسکیما به زبان ساده به کدها و نشانه‌هایی اشاره دارد که گوگل با استفاده از آن‌ها محتوا و صفحات سایت شما را بهبود می‌بخشد.

به عبارت دیگر، این کدها به گوگل کمک می‌کنند تا اطلاعاتی مانند امتیاز کاربران به یک پست بلاگ یا زمان شروع و پایان یک رویداد را درک کرده و این اطلاعات را به کاربران در نتایج جستجو نمایش دهد، که باعث می‌شود نتایج بیشتر و کامل‌تری ارائه شود.

یکی از روش‌هایی که به بهبود سئوی محلی کمک می‌کند، اضافه کردن اسکیما لوکال بیزینس به سایت شماست.

با استفاده از این اسکیما، می‌توانید اطلاعاتی مانند مکان، شماره تلفن، روزها و ساعت‌های کاری و غیره را به گوگل ارائه دهید.

با وجود اینکه تنظیم و سروکله‌زدن با کدهای اسکیما به نسبت دشوار است، اما با استفاده از برخی ابزارها، می‌توانید بدون نیاز به دانش فنی خاص، از این کدها بهره‌مند شوید. به عنوان مثال، با استفاده از MERKLE می‌توانید اسکیما را آماده کرده و آن را به کد سایت خود اضافه کنید.

لینک‌سازی محلی

ساختار لینک بیلدینگ لوکال از جمله عوامل اساسی است که به بهبود رتبه‌بندی سئوی محلی و حضور در Map Pack کمک می‌کند. برای جلب توجه بیشتر مشتریان در گوگل، استراتژی لینک‌سازی محلی بسیار حیاتی است. این فرآیند به لینک‌سازی مرتبط با موقعیت جغرافیایی یک وب‌سایت تجاری اطلاق می‌شود و هدف آن جلب ترافیک و کاربران به سمت وب‌سایت، همچنین بهبود رتبه در جستجوی محلی و نقشه پک‌ها می‌باشد. برای دستیابی به این هدف می‌توانید:

1. از وب‌سایت‌های دارای رتبه بالا، لینک دریافت کنید.
2. از رقبای خود لینک بگیرید.
3. پیوندهای گم شده را بازیابی کنید.
4. محتوای مرتبط با موقعیت جغرافیایی خود ایجاد کنید.
5. ایجاد اینفوگرافیک.
6. به‌طور مداوم مطالب مرتبط با محلی را در شبکه‌های اجتماعی منتشر کنید.
7. از انکرتکست‌های مرتبط استفاده نمایید.

استفاده از NAP

مفهوم NAP در سئو محلی به سه عبارت Name یا نام کسب‌و‌کار، Address یا آدرس و Phone Number یا شماره تلفن اشاره دارد. گوگل به منظور بهبود سئو محلی و رتبه‌بندی صفحات، اطلاعات NAP را مورد ارزیابی قرار می‌دهد. اگر این اطلاعات به درستی وارد شده باشند و در سایت‌ها و سرویس‌های معتبر مانند Google My Business ثبت گردیده باشند، گوگل به سایت شما امتیازات مثبتی در لوکال سئو اختصاص می‌دهد.

اطلاعات NAP باید به عنوان یک متن خزنده HTML در سایت وارد شده باشد تا گوگل بتواند سایت شما را در نتایج جستجوی محلی بهتر نمایش دهد. این فرآیند وارد کردن صحیح اطلاعات NAP می‌تواند چالش‌های خاص خود را داشته باشد. به‌عنوان مثال، هیچ‌وقت نباید اطلاعات NAP شامل تصویر باشد؛ زیرا تصاویر قابل خزیده شدن توسط موتورهای جستجو نیستند. بهترین مکان برای قرارگیری این اطلاعات، فوتر یا هدر سایت و هم‌چنین صفحه “تماس با ما” است. به‌طور کلی با توجه به اهمیت بسیار زیادی که گوگل به این اطلاعات می‌دهد، اهمیت ورود صحیح آن‌ها به سایت لازمه بسیار مهمی را ایفا می‌کند.

فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و سوشال سیگنال

در حال حاضر، گوگل به محتوای به اشتراک گذاشته شده در شبکه‌های اجتماعی بیش از هر زمان دیگری اهمیت می‌دهد. بنابراین، ارتباط فعال در شبکه‌های اجتماعی و حتی به اشتراک گذاری پست‌های خود در صفحه Google My Business امری بسیار حیاتی است.

فعالیت کسب‌وکارها در شبکه‌های اجتماعی، این فرصت را فراهم کرده است که مستقیماً با مشتریان ارتباط برقرار کنند. تعامل با کاربران شبکه‌های اجتماعی و جلب توجه آن‌ها از طریق لایک، کامنت، و به اشتراک گذاری پست‌ها، امکان ایجاد ارتباط فعال و مفید را فراهم می‌کند. ارتباط اجتماعی چگونه با سئو مرتبط است؟ وقتی که کاربران پست‌های شما را باز می‌کنند و آن‌ها را به اشتراک می‌گذارند، گوگل شما را به‌عنوان یک وب‌سایت معتبر شناخته و اعتبار بیشتری را به شما اختصاص می‌دهد.

تولید محتوای محلی

یکی از نکات حیاتی برای بهبود سئو لوکال سایت شما، تولید محتوای محلی است. این به معنای ایجاد محتوایی است که در آن از نام شهر و استان خود به همراه کلمات کلیدی استفاده کنید. مثال‌های زیادی از تولید محتوای محلی را در صفحات اول نتایج گوگل مشاهده می‌کنید؛ به عنوان مثال:

– تولید محتوا در تبریز
– طراحی سایت در شیراز
– و …

با این کار، محتوای شما بهینه شده برای جستجوهای محلی خواهد بود و احتمال نمایش در رتبه‌های بالاتر گوگل را افزایش می‌دهد.

از کاربران بخواهید درباره شما حرف بزنند

گوگل به منظور ارزیابی و رتبه‌بندی سایت‌ها از هوش مصنوعی و ربات‌های خود استفاده می‌کند؛ اما درک می‌شود که هوش مصنوعی نمی‌تواند همیشه بهترین انتخابات را داشته باشد، مانند تصمیم‌گیری انسان. به همین دلیل، مدیران گوگل به منظور گزینش بهترین گزینه‌ها و تصمیم‌گیری بهتر، به نظرات و تجربیات واقعی کاربران متوسل می‌شوند.

تأثیر کامنت‌ها و نظرات مخاطبان در سئو صفحات شما را داشته باشد، در حوزه سئو محلی، نظرات در صفحات شبکه‌های اجتماعی و به ویژه نقشه گوگل نقش بسزایی ایفا می‌کنند. برای تقویت قابلیت سئو محلی سایت خود، می‌توانید از کاربران خواهش کنید تا در مورد شما در نقشه گوگل نظر بدهند و امتیاز مثبتی برای شما ثبت کنند.

 

ابزار های سئوی محلی

Google Trends:
با استفاده از ابزار گوگل ترندز، می‌توانید میزان جستجو و علاقه کلمات کلیدی را بر اساس استان و شهر در بخش “Interest by subregion” بررسی نمایید. این ویژگی به شما روند جستجوی کلمات کلیدی را نمایش می‌دهد و به شما کمک می‌کند تا برنامه‌ریزی دقیق‌تری برای اهداف سئوی محلی‌تان انجام دهید. به عنوان مثال، اگر قصد بهینه‌سازی سایت خود برای عبارت “آموزش خیاطی” را دارید، می‌توانید ابتدا میزان علاقه جستجو را در شهر خود بررسی کنید. اگر متوجه شدید که افراد بیشتری در شهر شما برای این خدمات جستجو می‌کنند، بهتر است این کلمه کلیدی را در سایت و پروفایل کسب و کار گوگل خود به کار ببرید.

Whitespark Local Citation Finder:
ابزار Local Citation Finder از Whitespark میزان ارجاع به یک کسب‌وکار محلی را اندازه‌گیری می‌کند. با این شاخص می‌توانید فهمید که در چه میزان در دایرکتوری‌ها به نام، آدرس، و شماره تلفن یک کسب‌وکار اشاره شده است. وایت اسپارک دو نسخه رایگان و پولی دارد و به‌خوبی می‌تواند رتبه‌بندی محلی کسب‌وکار شما را مدیریت کند.

Moz Local:
Moz Local به شما کمک می‌کند تا به راحتی لیست‌های کسب‌وکار محلی خود را در Google، Facebook و سایر سایت‌ها ایجاد و مدیریت نمایید. این لیست از موتورهای جستجو، فهرست راهنمای آنلاین، رسانه‌های اجتماعی و انواع برنامه‌ها در یک داشبورد جمع آوری می‌شود.

Grid My Business:
Grid My Business یک ابزار برای ردیابی رتبه محلی کسب‌وکارها در نتایج جستجوی لوکال است. با این ابزار، می‌توانید جایگاه خود را با رقبا مقایسه کرده و عملکرد سایت خود در Google 3-pack را بررسی کنید.

 

جمع بندی

سئو محلی یا لوکال سئو به معنای بهینه‌سازی وب‌سایت برای نمایش در نتایج جستجوهای گوگل بر اساس موقعیت مکانی کاربران است. فرآیند تنظیم لوکال سئو پیچیده و بسیار حیاتی است. در این حوزه نکاتی وجود دارد که در صورت رعایت نشدن، امکان دارد تاثیرگذاری زیادی از این استراتژی بر کسب‌وکار شما نداشته باشد. به عنوان مثال، استفاده از ابزار رایگان Google My Business از جمله مهمترین مراحل است و باید ارتباط مستقیمی بین آن و صفحه شما در شبکه‌های اجتماعی برقرار کنید. همچنین، لینک‌سازی خارجی و داخلی سایت خود را بازبینی نموده و از دوستانه بودن سایت در موبایل اطمینان حاصل نمایید.

 

مقالات مرتبط: هزینه سئو
طراحی سایت و سئو در ارومیه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

Instagram
بلوویرا در اینستاگرام
Telegram
بلوویرا در تلگرام
Instagram

بلوویرا در اینستاگرام

Telegram

بلوویرا در تلگرام

پست های اخیر:
تبلیغات:
بنر بلوویراکست
سفارش طراحی سایت بلوویرا
خدمات سئو سایت بلوویرا
پشتبانی سایت وردپرس بلوویرا

مقالات مرتبط:

درخواست طراحی سایت:

جهت طراحی سایت و راه اندازی کسب و کار آنلاین خود در بستر اینترنت فرم زیر رو پر کنید.

طراحی سایت با بلوویرا
مشاوره

درخواست مشاوره:

برای رزرو وقت مشاوره در حوزه طراحی سایت ، راه اندازی کسب و کار و سئو با ما در تماس باشید.

فهرست